Bel of app nu naar +31650438003

Carnaval Didam 2020

Gelderdrone maakt ook uw promotievideo voor uw bedrijf, evenement, en meer.

Een video kan verschillende doelen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld dienen om iemand te inspireren, te informeren of te motiveren. 
Natuurlijk is een aftermovie een geweldig middel om uw klanten en bezoekers nog eens na te laten genieten van uw feest of evenement.

Door goed te kijken naar de doelgroep kunnen wij samen gericht tot een resultaat komen om uw bedrijf, evenement of toeristische attractie in beeld te brengen.

Video afspelen

Bedrijfspromotie

Deze video is gemaakt in opdracht van CuteDutch. De webshop voor haken, amigurumi, haakpatronen, haakpakketten. Deze video is gemaakt om de nieuw geopende showroom te presenteren op social media

Evenementen promo

Wij waren aanwezig op het Foodtruck Festival in Braamt, en hebben daar een kleine impressie video gemaakt. Deze samenvatting van de dag geeft een mooie terugblik van het evenement voor later.

Toerisme en Recreatie

Het Bergherbos in Montferland is een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Diverse bezienswaardigheden, prachtige paden en diverse planten en bomen zorgen ervoor dat het geen moment vervelen is in dit uitgestrekte bos in Gelderland. Een compilatie als deze geeft direct beeld van de omgeving en betovert de recreant om dit zeker te bezoeken.

nl Nederlands
X
%d bloggers liken dit: