Bel of app nu naar +31650438003

Groot Holthuizen Zevenaar bouwplaats

Wij maken beelden van uw (agrarisch) vastgoed vanuit de lucht

Bestaand vastgoed en bouwpercelen verkopen beter als er lucht beelden worden aangeboden. Dit zorgt voor een completer beeld van het pand, het perceel en de omgeving eromheen. Ook voor agrarisch vastgoed is een drone perfect in te zetten! 

Gelderdrone werkt in opdracht van verschillende makelaars en fotograven. Gelderdrone zelf inhuren? Dat kan! Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op via de contact pagina. 

Videografie

Vastgoed drone fotografie
Video afspelen

Dronebeelden beinvloeden de verkoop van een woning of perceel wel degelijk. Kopers zien hun nieuwe woning inclusief het perceel erom heen in een enkele oogwenk. In onderstaande video laat ik u graag zien waaron dit waardevol is voor uw vastgoed portfolio.

Fotografie

Buiten de standaard grond fotografie, waarmee de koper een goed beeld krijgt van het pand, of perceel zelf, voegt een dronefoto absoluut iets toe. De koper kan direct zien waar het pand staat en hoe het gebied eromheen eruit ziet.

360° Graden Fotografie

360° graden fotografie is bij uitstek geschikt voor vastgoed! Een foto als deze is interactief, en zo kan de koper zelf “rondkijken” in de nieuwe buurt.nl Nederlands
X
%d bloggers liken dit: